My Fish Poster

Vi indrammer dine fiskeminder

Historien

My Fish Poster

Med en skandinavisk - og minimalistisk - tegnet streg sigter vi efter at give lystfiskere den fineste fiskekunst. Det gælder både skræddersyede portrætter af dit livs fisk og selvfølgelig allerede eksisterende kunstværker lavet af nogle af verdens dygtigste fiskekunstnere. Vi så, at forskellige kulturer og kunstarter var spredt ud i forskellige hjørner af verden, og det ville vi gøre noget ved. Med My Fish Poster er det vores vision at samle de bedste og mest passionerede fiskekunstnere på ét sted.

Velkommen hos My Fish Poster.

Om os

Hvem står bag?

Vi er selv lystfiskere, og vi ved derfor, at lystfiskeri er meget mere end blot at fange fisk. Det er en livsstil og en passion fyldt med gode minder, kameratskaber og naturoplevelser.

Vi tror på, at vi gennem minimalistisk fiskekunst kan udødeliggøre fiskeminder og trække lystfiskeriet ud ad skuret og ind i stuen. At vi kan lægge op til samtaler om lystfiskeri i hjemmet og generelt øge kendskabet til den passion, vi alle deler.

Med fiskekunst kan vi få en lille del af fiskeminderne op på væggen, så vi kan nyde de gode stunder i vandkanten - hver dag.

Produktion

Miljøbevidsthed er en selvfølge

Vi ved, at et sundt vandmiljø er afgørende for en sund fiskebestand. Derfor går vi også op i, at vores produkter er produceret på miljørigtig vis, så vi mindsker spild af materialer og unødig lang fragt. Derfor kan du også forvente følgende, når du handler hos os:

- Høj kvalitet, der sikrer lang levetid
- Papir fra ansvarligt skovbrug
- Lokal produktion, der mindsker transport
- Print-on-demand, der mindsker materialespild

Fiskehistorie

Hør Nicklas fortælle om sin drømmefisk